
Hors d’oeuvre / Předkrm
Rillettes z divoké kachny, cornichonky, kváskový chléb
28 krejcarů / 112 Kč
Relevé / Větší chod "Hlavní chod"
Pstruh s kaparovou omáčkou, glazovaná zelenina
73 krejcarů / 292 Kč
Hovězí špička s bylinkovou omáčkou a kapustou
99 krejcarů / 396 Kč
Entrée / Menší chod
Nakládaný pstruh s koprovou majonézou a černým kořenem
25 krejcarů / 100 Kč
Rôt / Pečeně "Hlavní chod"
Prso z divoké kachny s kroupami
85 krejcarů / 340 Kč
Pečená orebice s ořechovou nádivkou a pyré z židovských brambor
91 krejcarů / 364 Kč
Entremet / Druhý chod
Krém z modrého sýra z francouzského Auvergne, tyčinky
20 krejcarů / 80 Kč
Dessert / Zákusek
Kaštanové bonbony
20 krejcarů / 80 Kč


