Hors d’oeuvre / Předkrm

Rillettes z divoké kachny, cornichonky, kváskový chléb

28 krejcarů / 112 Kč

Relevé / Větší chod "Hlavní chod"

Pstruh s kaparovou omáčkou, glazovaná zelenina

73 krejcarů / 292 Kč

Hovězí špička s bylinkovou omáčkou a kapustou 

99 krejcarů / 396 Kč

Entrée / Menší chod

 

Nakládaný pstruh s koprovou majonézou a černým kořenem

25 krejcarů / 100 Kč

 

Rôt / Pečeně "Hlavní chod"

 

Prso z divoké kachny s kroupami

85 krejcarů / 340 Kč

Pečená orebice s ořechovou nádivkou a pyré z židovských brambor

91 krejcarů / 364 Kč

Entremet / Druhý chod

 

Krém z modrého sýra z francouzského Auvergne, tyčinky

20 krejcarů / 80 Kč

 

Dessert / Zákusek

 

Kaštanové bonbony

20 krejcarů / 80 Kč

rillette.jpg
pstruh nakládaný.jpg
divoká kachna.jpg